kommentera .. snälla :)


Hallå! Vi har en mängd läsare varje dag men bara 1 eller KANSKE 2 personer kommenterar. Vi uppdaterar så gott vi kan & skriver massor med nyheter & ni bara kommer , läser & sticker. Visa lite medkänsla & kommentera. Gör oss glada. Skaffa en egen blogg & jobba hårt med den så får ni se hur det känns. Jag vet , alla kan inte få massor med kommentarer , men HUR har vi så många läsare & typ ingen kommenterar. Dags att kommentera eller så slutar vi att blogga. Vi bloggar inte för kommentarer men ärligt. Sluta vara så snåla. Ni vill att man ska uppdatera hela tiden & sedan när man gör det så är det INGEN som kommenterar. Ni kommenterar bara om ni vill ha något eller om det är något stavfel. Kommentera istället om något som ni vill att vi ska bättra på eller kommentera om sims. Inte om någon jävla stavning eller hur bilderna ser ut. Vi gör ju det här för er. Iaf , tack ni som kommenterar. Vi vill minst ha 5 kommentarer på det här inlägget.

Kommentarer
Kelsie skrev:

Hejsan. Jättefin simsblogg. Läser den varenda dag. Du borde lägga in fler bilder på sims medeltiden. Är så nyfiken på det spelet. Det finns inte så många som lägger in massor med bilder på det spelet. Ni har ju det så kan ni lägga up fler bilder. Tycker ni jag ska köpa spelet? Ni bloggar enormt bra. Fortsätt med det.

2011-04-20 @ 19:17:04
Maria skrev:

Jag vet hur det känns.När jag inte hade skrivit på 3 dagar så hade ett par besökt bloggen.Ingen kommentar.Det e så tråkigt. :( men å andra sidan så har ni en fin blogg som borde besökas av fler.Kommer läsa eran blogg då ni lägger upp bra historier!:)

2011-04-21 @ 19:21:03
URL: http://www.simsfamiljer.bloggplatsen.se
Anonym skrev:

Ni behöver ju inte tvinga oss att skriva kommentarer.

2011-04-22 @ 16:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0