Vi svarar: Massor med frågor så lite tid..



Linnea
om Vi svarar: Hur man går på smekmånad.:
Hej, hur går man på skolbal? Går det om man har leva livet?

Svar: Hejsan Linnea. Jo det är såhär först måste man ju ha The Sims 3 Leva livet & den ny uppgraderingen. Sedan så är det såhär att alla får inte gå på skolbal. Vissa får inte och vissa får. Vi vet inte värför men så är det bara. Nu om de får så får de ett medelande (popup) ungefär 3 dagar före de ska sluta skolan (skolavslutning). Och i detta medelande står det att de ska förbreda sig inför skolbalen och kanske hitta sig en dejt. Sedan när det är bal så är det bara att klicka på skolan och gå till balen. Förhoppningsvis så kommer en limmo att köra er dit. Om du (din sim) har en skolbalsdejt med er så får du en bild med dig & din dejt posera tilsammans i din katalog/ryggsäck. Om du (din sim) gick ensam till skolbalen så får den en bild på när den poserar ensam. Så enkelt är det. Ha det så annorlunda bra :)

J om Vi svarar: Hur man går på smekmånad.:
Halloj! Jag gjorde så att ett barn skulle gå och börja på en aktivitet så valde jag scouting nu står det att han ej får börja där om han ej tagit en lektion, har ni någon aning om vad det är för lektion han ska ta?

Svar: Tjena J. Det där har aldrig hänt oss! Men det kanske har buggat upp sig? För om du har anmält ditt simbarn till en aktivitet så går den till den aktiviteten efter skolan vid de dagarna aktiviteten är. Prova att "avanmäla" (vet inte vad det heter egentligen) din sims aktivitet och anmäl din sim till scouting igen. Ha det så roligt bra :)

Johanna Karlsson  om The Sims Leva Livet MORE screenshots.:
Hejsan! jag spelar med leva livet. Jag undrar hur man gör så barnet för en låtsas vän? eller händer det bara? för på ena barnet fick jag en låtsas vän men inte på den andra. Vet du hur man gör? :D

Svar: Hejsan Johanna! Alla barn får inte en låtsasvän när de är barn. Man får oftast en när man inte får mycket kärlek av föreldrarna. Vissa spädbarn får en och vissa inte. Så är det bara :) Ha det så härligt bra!

Sofia om Mer information om Generations.:
Hur får ni reda på allt?

Svar: Hejsan Sofia. Vi surfar runt internet. Vi kollar runt bloggar om de har information. Vi söker på google. Vi kollar runt på The Sims 3's officiella facebook sida & den officiella the sims 3 sidan. Jättelätt att hitta information. Men kolla in våran blogg om du vill ha extra information. Ha det så extra bra! :)

- Mathilda & Melinda TSL

Kommentarer
sMatilda skrev:

2011-06-14 @ 07:19:36
Siimstree skrev:

Man får en låtsasvän genom att man får en nalle när man är spädbarn, när de leker med den så växer deras relation till nallen.

2011-06-14 @ 07:24:55
URL: http://Siimstree.bloggplatsen.se
M-meow :'3 skrev:

hej jag har en fråga om Sims 3 pets när man väljer djur kommer sims 3 måste man köpa häst eller gör man hästen på skapa familj ?:) och köper man stall eller måste man göra stall eller? ^_^

2011-07-04 @ 18:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0