Vi Svarar: "Tack för att ni läser våran blogg" & "sträck över skärmen"



Anonym
om The Sims 3 Pets Expansion Pack - PC Trailer:
BÄSTA BLOGGEN! En fråga! Hur gammla är ni?

Svar: Hejsan Anonym. Skriv gärna ditt namn nästa gång. Vi bits inte :) Vi fyllde 13 år båda två den 13:e juli. Ha det så bra.


sofia  om Tjena där!:
ååååå vad roligt att ni är tillbaka bara älskar eran blogg !! :D

Svar: Hejsan Sofia. Va roligt att du gillar våran blogg. TACK så jätte mycket att du läser våran blogg och kommenterar. Vi blir verkligen jätteglada och vill blogga mer & mer :) Ha det så grymt bra.

Angelica om Nytt: The Sims Social:
Hej, när jag försöker spela sims (med prylpaketet stadsliv) så kommer det upp "svarar inte" i menyrutan kan alltså inte spela,vet du varför?:)

Svar: Hejsan Angelica. Du har säkert fixat det nu eftersom vi svarar så sent. Men om det någonsin står så , så är första saken du ska göra är att avinstallera prylpaketet/expansionpaketet du just har installerat och installera igen. Om det fortfarande inte funkar får du titta till din dators minne. Din datar kanske inte har plats med mer sims spel. Eller så funkar inte din dators grafik så bra. Titta till det. Om det inte funkar så får du titta om du har laddat ner någon farlig CC (kläder , hus , simmar från exchange eller andra sidor).  Flera kläder , simmar (m.m) kan krascha ditt spel. Var försiktig. Om det inte funkar får du gå till affären du har köpt spelet och säga till de. Kanske det är fel på skivan (men det händer sällan). Titta till allt vi har skrivit. Hoppas vi hjälpte. Om du har några fler frågor om det får du gärna kommentera :) Ha det så hjärtligt bra.

Tltru om Vi Svarar: Mycket frågor.:
Hej. På mitt sims blir de nyfödda bebisarna streck som strålar ut över hela skärmen. Hur får man bort det? Tacksam för snabbt svar. Vill verkligen ha en bebis utan "problem"

Svar: Hejsan Tltru. Jag vet att ni vill ha snabba svar men om vi skriver massor med inlägg där vi svarar era frågor blir det bara tråkigt. Iaf. För att få bort det där problemet så får du avinstallera dina kläder , simmar som du har laddat ner från exchange eller från någon annan sida. Vissa kläder , simmar (m.m) kan skada ditt spel & din dator! Så var försiktig när du laddar ner saker från olika sidor till ditt spel. Vi är 100% säker på att sträcken som strålar ut över hela skärmen är av att du har laddat ner kläder eller simmar från exchange (eller en annan sida) så avinstallera de. Om du inte gör det så kan du inte göra något annat än att ha streck som strålar ut över hela skärmen. Hoppas vi hjälpte. Ha en otroligt bra dag.

Maria om FRÅGESTUND!!:
hej... jag undrar om man kan bli känd i the sims 3 leva livet.. om man kan det så hur och hur gör man då ett kändisbröllop..? Om man inte kan vara känd i the sims 3 leva livet i vilket spel av the sims 3 kan man då bli känd ? :O

Svar: Hejsan Maria. Man (en sim) kan inte bli känd i The Sims 3 Leva livet. För att få din sim att bli en kändis får du köpa The Sims 3 Kvällsnöjen. Vi vet inget om kändisbröllop & vi har aldrig hört talas om det. Annars kan du ha ett bröllop & bjuda kändisar till ditt bröllop. Men då måste du köpa The Sims 3 Kvällsnöjen för att göra det. Ha det så extremt bra.

Elin om "The Sims 3 Husdjur" F.A.Q:
Måste man köpa The sims 3 husdjur innan man kan installera the sims 3 husdjur expansionpack ? För jag har förhanda bokat the sims 3 husdjur expansionpack :O

Svar: Hejsan Elin. Nu förstår vi inte riktigt. Hur har du förhandsbokat? Genom webb eller butik? Om du vill förhandsboka via webb gör du det HÄR! (du förhandsbokar genom att trycka på den lilla blåa rutan vid höger sida) MEN om du har köpt alla dina spel från butiken kan du inte installera från webben. ( Värför? för att spelen kommet inte funka) Om du har köpt the sims 3 från butiken kan du inte installera the sims 3 husdjur från webben. Om du har installerat the sims 3 på webben kan du inte spela the sims 3 husdjur om du köper det från butiken. Förstår du? Lite komplicerat. Men om du vill köpa från butiken kan du köpa det hos en spelbutik nära dig. Som gamestop , games (m.m) Ha det så fantastiskt bra.

(LÄS)
Vi vill bara tillägga att vi inte kan svara på frågor snabbt eftersom det kommer in lite frågor då & då & vi vill då inte spamma vår egen blogg med "svarar på era frågor" inlägg. Hoppas ni förstår. Förlåt om vi inte hjälper så snabbt.



- Mathilda & Melinda TSL

Kommentarer
Ylva skrev:

Hej! jag tänkte bara undra lite hur många unika besökare ni har om dagen ungefär!

//ylva

2011-08-21 @ 20:19:04
URL: http://onlythesims.bloggplatsen.se
Tilda skrev:

hej,jag undrar vilket sims ni har så att dom har (flätan) som hår.<3

2011-10-16 @ 11:59:19
URL: http://www.thesiiims.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0