Fakta om: "The Sims 3 Husdjur"



Skapa ett husdjur
är ett kraftfullt verktyg som möjliggör skapandet av de nya djur-typer (bortsett från mindre husdjur som chinchillor). Det liknar vår frihet att göra simmarna som vi skulle vilja,  Spelet levereras med många mönster som ras, och de flesta typer av djur päls. Om din specifika ras som du skulle vilja ha inte finns så kan du försöka göra det själv. Ras spelar ingen roll i The Sims 3 Husdjur. Du kan göra din "egna ras"



Djur's egenskaper och lärande.
Stora Husdjur har egenskaper, precis som simmar. De kommer att lära sig nya egenskaper under spelets gång, och är inte begränsat till fem egenskaper som simmar. Det finns massor av alternativ för att justera ditt husdjur beteende. De kommer successivt att utveckla egenskaper genom vissa aktiviteter och simmar kan skälla eller berömma beteenden. Du kan göra ett husdjur som beter sig hur du vill.



Husdjuren
Det finns fyra kategorier av husdjur du kan adoptera eller hitta. Hundar , katter, hästar, och smådjur alla som erbjuds i spelet. För att få stora husdjur (hästar , katter , hundar ) krävs endast att du adopterar dem (genom en telefon eller dator). Små husdjur hittas i naturen med hjälp av en katt eller din sim.



Liv & Död
Stora Husdjur kan göra valpar/kattungar/föl om de känner varandra tillräckligt väl. Detta kommer att resultera i en valp, kattunge eller ett föl. Husdjur kommer att bli gamla och dö, och kan återvända som spöken och spelbara spöken. Du kan ha spökkattungar genom att använda en liknande metod som du använder för att göra spökbebisar. Frukta inte, ditt husdjur kan leva på samma sätt som dina simmar. Ambrosia fungerar inte, men de kan bli unga igen genom en livs önskning (har glömt vad det heter)



Den enda
dödsorsaken som kan hända är ett djurs ålderdom. Även hundar kan simma men de kan inte drunkna. Katter och hundar blir röda eller blåa vid dödsfall. Enhörningar & hästar blir alltid röda.




- Mathilda TSL

Kommentarer
Smilla skrev:

ska köpa deta spel så fort som möjligt ! tack !

2012-02-09 @ 13:23:04
Smilla skrev:

hej igen ! jag ska köpa spelaet om vi fiksar datorn för vi kan inte ha skivor i datorn :(

2012-03-20 @ 18:36:11
Linn skrev:

Hej!
Jag har sims 3 men jag kan bara välja hund och katt hur får jag hästar!

2012-07-12 @ 12:40:39
Tilde skrev:

Hej :) Jag ska skaffa sims 3 djurliv!
Har aldrig spelat sims 3 , eller en gång, men inte djurliv. Så jag tänkte ifall det fanns någon fusk för du vet så hela mätarna blir fulla? Har provat koden "maxmotives" som man har på sims 2 men det funkar inte! Samma sak med att få mer pengar "motherlode", det funkar inte heller på the sims 3 djurliv. Så finns det någon annan kod?
Skulle bli glad om ni svarade :D

2012-09-14 @ 14:33:00
Lovisa skrev:

Samma här Tilde det funkar inte med motherlode!
Mitt Sims hoppade ur Oregin (om ni har det) och nu går det inte att logga in där.😕

2015-05-15 @ 13:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0