The Sims 3 Leva Livet "Interjuv"

 

Hittade en interjuv med Ryan Vaughan på the sims 3 sidan som jag vill dela mig med er. Kom ihåg att om ni vill kommentera så får ni skriva källa. (Källan hittar du längst ner i inlägget)

Intervju med Ryan Vaughan om The Sims 3 Leva Livet.

1. Kommer tonårs/ungdomsåren att delas in i terminer på college/universitet, som i The Sims 2 Studentliv?

I The Sims 3 Leva Livet, har föräldrarna möjlighet att skicka sina barn och tonåringar till olika internatskolor. Det går att välja på allt från militärskola till sportakademi, vilket gör att föräldrarna har alla valmöjligheter de behöver för att ge sina barn en ordentlig utbildning.

2. Kan du ge några exempel på olika skämt i spelet?  
The Sims 3 Leva Livet innehåller två typer av skämt: Fällor och Community-skämt. Fällor kan vara allt från att rigga toaletten med sprängämnen så att den exploderar nästa gång en Sim spolar, till att strategiskt placera ut en pruttkudde i soffan! Community-skämten genomförs i grannskapet och inkluderar bland annat att tjuvringa på dörrar och lägga ut stinkbomber.

3. Kommer det att finnas nya karriärer?  
I The Sims 3 Leva Livet kan simmarna starta en daghemskarriär. Hur många skrikande barn klarar din Sim av på samma gång?

4. Kan din Sim skapa eget guld om de är duktiga på kemi?  
Simmarna kommer inte att kunna skapa eget guld, men de kan blanda till en hel del nya brygder och elixir som kan hjälpa dem att nå sina mål som exempelvis att förvandla sig själv till ett spöke.

5. Kan dina simmar anordna en begravning om någon i familjen dör?  
Vi har inte lagt till någon specifik funktion för begravningar, men det finns en hel hög nya party-typer som exempelvis tonårspartyn, studentskivor och svensexor/möhippor. Kolla även in de nya skojigheterna vi lagt till vid bröllopen!

6. Kommer minnessystemet att vara det samma som i The Sims 2 eller finns det några nya funktioner?  
För första gången någonsin kan du ladda upp och dela med dig av en beskrivning och bild av dina simmars minnen via Facebook och TheSims3.com. Du kan även skapa dina egna minnen och lägga till beskrivningar. 

8. Kommer den här expansionen att tillföra The Sims 3 något som vi inte sett i tidigare expansionsprodukter till The Sims och The Sims 2, förutom ”dela med sig”-funktionen?  
Jag önskar att jag kunde räkna upp dem alla. Men för att nämna några: låtsatskompisen är en ny typ av Sim som vi aldrig gjort förut. Låtsatskompisen börjar som en docka som ingen annan kan se, men om barnet bygger upp ett tillräckligt starkt förhållande till dockan, kan de förvandlas till en riktig vän. Behöver du lite snacks eller hjälp att städa upp? Fråga din låtsatskompis! Våningssängar och loftsängar är också helt nya, inte bara för The Sims 3, utan för hela spelserien!  Spelarna har frågat efter dem ända sedan det första The Sims kom ut, så det är verkligen roligt att de nu finns med i Leva Livet.

Käll
a:
http://www.thesims.se/products.view.asp?id=75&page_id=583


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0