Vi Svarar: Mycket frågor.

Saga Andersson om semester:
Hej hej vad spännande dina inlägg är! lär definitivt läsa din blogg igen! =) Hoppas du har en trevlig dag =)

Svar: Hejsan Saga. Tack så mycket för att du läste/läser våran blogg. Ha en jättebra dag!

M-meow :'3  Vi svarar: Massor med frågor så lite tid..:
hej jag har en fråga om Sims 3 pets när man väljer djur kommer sims 3 måste man köpa häst eller gör man hästen på skapa familj ?:) och köper man stall eller måste man göra stall eller? ^_^

Svar: Hejsan M-meow :'3. Vi vet inte 100% om hästarna. Men vi TROR att man kommer kunna ha stall & man kommer kunna ändra hästens utseende. Gäller andra djur också. Men att fixa en häst på "skapa en sim" vet vi inget om än. Ha en grymt bra dag!

nea om Jennifer Phelps Del 2:
vet du alls att hur man får dom att "dricka"? I trailern ligger ju alla typ och kräks på golvet? men det går ju inte ?? fattar nolll

Svar: Hejsan Nea. Förlåt men vilken trailer menar du? Menar du "The Sims 3 Leva livet" trailern? Om du menar den så går det visst. Antingen kräks simmarna bara för de är gravida. Eller bara för de har blivit bitna av vampyrer. Eller bara för de har druckit en dryck (Simmarna kan göra olika drycker i "The Sims 3 Leva livet") som kan ge en dålig effekt (de kräks). Simmarna kräks också om de dricker för mycket drinkar. Men de kan inte kräkas på golvet. Ha en roligt bra dag.

gud om Vi Svarar: 2 frågor:
röten blogg, inget av de som står e ju intressant.

Svar: Hejsan Gud. Då tror jag att du har kommit fel. Om du inte tycker om det vi skriver borde du inte läsa eller kommentera våran blogg. Du har inte makt bara för du sitter bakom en datorskärm & kommenterar en meningslös kommentar. Ha en Fun-tastic dag.

Linnea om Vi Svarar: 2 frågor:
När jag ska starta mitt the sims 3 leva livet så fungerade det bara första gången, men sen följande gånger så kommer det bara upp en ruta om att datorn inte känner av skivan och när jag försöker avinstallera spelet så fungerar inte det heller. Hur ska man göra för att få spelet att fungera?

Svar: Hejsan Linnea. På vilket sätt fungerar det inte att avinstallera spelet? För du borde kunna avinstallera det enkelt som man brukar göra. Har du tittat att du har plats i datorn för spelet? Din dator kanske inte har en tillräckligt bra grafik för att spelet ska startas. Kolla det först. Ha en bra dag.

Ellen om "The Sims 3 Husdjur" F.A.Q:
Kan man göra samma detaljer på hästarna som på hundar och katter eller kan man tex bara välja vilken färg hästen ska ha?

Svar: Hejsan Ellen. Vi vet inte om det. Fast vi tror att man kan ändra fläckar och färgen på hästen fast vi vet inget om detaljer på hästarna. Ha en explosivt bra dag!

Miranda om The Sims Social!:
Jag tycker också att the sims social verkar kul! När kommer det ut? Jag längtar så!!

Svar: Hejsan Miranda. Ja Sims Social låter verkligen kul. Ingen vet när det kommer ut. Det enda vi får göra är väl att vänta. Ha en jättejättebra dag.

- Mathilda
& Melinda TSL

Kommentarer
Tltru skrev:

Hej.

På mitt sims blir de nyfödda bebisarna streck som strålar ut över hela skärmen. Hur får man bort det?



Tacksam för snabbt svar.

Vill verkligen ha en bebis utan "problem"

2011-08-08 @ 16:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0